Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54410
Title: Цифровий двійник
Authors: Малiцький, О.О
Keywords: інформаційні ресурси
цифровий двiйник
фізичний пристрій
віртувальний прототип
цифрова модель
програмний продукт
Issue Date: Oct-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Малiцький О.О, Цифровий двійник // Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. - С. 59
Abstract: Цифровий двiйник – програмний аналог фізичного пристрою, що моделює внутрішні процеси, технічні характеристики і поведінку реального об'єкта в умовах впливів перешкод і навколишнього середовища. Важливою особливістю цифрового двійника є те, що для завдання на нього вхідних впливів використовується інформація з датчиків реального пристрою, що працює паралельно. Робота можлива як в онлайн, так і в офлайн режимах. Можливе проведення порівняння інформації віртуальних датчиків цифрового двійника з датчиками реального пристрою, виявлення аномалій і причин їх виникнення.
Description: Використані джерела: 1. Al-Azzeh, J., Litvinenko, A., Kucherov, D., Kashkevych, I.-F., Bagisov, Z., “ Methods for obtaining of management decisions during evaluating the controlled parameters by qualitative categories” CEUR Workshop Proceedings. Vol. 2654. P. 402 – 420, 2020.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54410
Appears in Collections:Матеріали конференції «Інтелектуальні технології лінгвістичного аналізу»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІТЛА-2021_Малiцький О.О.pdf300.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.