Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54233
Title: Офшорні фінансові центри як об'єкт міжнародно-правового регулювання
Authors: Добрянська, Марина Андріївна
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
офшорна зона
офшорний фінансовий центр
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Добрянська М.А. Офшорні фінансові центри як об'єкт міжнародно-правового регулювання . - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 100 с.
Abstract: В умовах посилення глобалізації, зокрема у сфері світової економіки, яка безумовно регулюється нормами міжнародного права, роль міжнародних фінансових центрів стрімко зростала у зв’язку з розширення спектру діяльності таких фінансових центрів. Останні вносять значний внесок у загальний економічний розвиток і зростання держави. Однак, задля формування міжнародних фінансових центрів, які будуть привабливими для інвесторів, необхідний грамотний підхід уряду держави до правового регулювання фінансового ринку, його інституційної структури, а також задля забезпечення високого рівня протидії та запобіганню легалізації коштів отриманих злочинним шляхом та фінансуванню тероризму. На сьогодні, досить актуальним та релевантним сучасним викликам є дослідження діяльності держав та міжнародних організацій, спрямованої на урегулювання відносин, пов'язаних з функціонуванням офшорних фінансових центрів, зокрема у частині відповідності міжнародним стандартам у галузі банківської, страхової діяльності, трастів, протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом та фінансуванню тероризму, обмін інформацією.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н., Драчов О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54233
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_293_Добрянська_М.pdf675.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.