Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Title: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття
Authors: Василенко, Вікторія Миколаївна
Keywords: споживчі властивості
композиційно текстильні матеріали
післяопераційне взуття
трикотаж
регенеровані вовняні волокна
гігієна
Issue Date: 2016
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Оцінка споживчих властивостей нових композиційних текстильних матеріалів для верху післяопераційного взуття : зб. текстів виступів на наук.-практ. конф. Наукові розробки молоді на сучасному етапі / Київський національний університет технологій та дизайну — К. : КНУТД, 2016. — 156 с.
Abstract: Комплекс споживчих вимог для післяопераційного взуття з композиційних текстильних матеріалів залежить від його призначення, умов експлуатації та багатьох інших факторів. В залежності від призначення визначається головна функція взуття. Розроблені композиційні текстильні матеріали складаються з двох або трьох шарів.
A set of consumer requirements for postoperative composite textile footwear materials depends on its purpose, operating conditions and many other factors. In depending on the purpose, the main function of the shoe is determined. Developed composite textile materials consist of two or three layers.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54226
Appears in Collections:Статті кафедри комп'ютерних технологій дизайну і графіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20160428-29_ТЕZY_V1_P156.pdf267.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.