Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53795
Title: Віртуальна екскурсія змодельованими приміщеннями Софіївського собору у м.Києві з використанням програмних скриптів
Authors: Дяківа, Орина Валеріївна
Keywords: дипломна робота
технології проектування
тривимірна модель
скрипт
віртуальна екскурсія
візуалізація
софійський собор
рендер
Issue Date: 23-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Abstract: Віртуальний тур (3D тур, тур 360, панорамний тур) - це інтерактивний віртуальний проект, презентація з ефектом присутності, створена на основі 3D панорам 360 або 3D візуалізації. Тур складається з однієї та більше 3D панорам, пов'язаних між собою посиланнями-переходами При перегляді 3D туру глядач бачить весь простір навколо себе, може наближати і віддаляти зображення, і переходити від панорами до панорами - від однієї точки зйомки до іншої - від приміщення до приміщення. (будь-яку нерухомість, виставки, салони автомобілів) об'ємно і набагато повніше і детальніше. Для демонстрації одного невеликого приміщення в більшості випадків потрібна одна 3D панорама. Винятком є зйомка великих чи зонованих приміщень. У ідеальній ситуації панорами, тобто. точки зйомки повинні розташовуватися у прямій видимості одна від одної. Чим ближче зняті панорами, тим яскравіший ефект присутності і тим більший перегляд туру схожий на реальну прогулянку по приміщенню, і тим зрозуміліше глядачеві, як воно виглядає в житті.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. т. н., Боровик Володимир Миколайович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53795
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_ДяківаОВ.docxПояснювальна записка18.93 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.