Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53748
Title: Тенденції розвитку цифрової трансформації та інформатизації в економіці України
Authors: Васильчук, Олександр Володимирович
Keywords: цифрова економіка
цифровізація
трансформація
виробництво
людський капітал
Issue Date: 21-Oct-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васильчук О.В. Тенденції розвитку цифрової трансформації та інформатизації в економіці України // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». 21 жовтня 2021 р. Том 1. К.: НАУ, 2021. C. 15-16
Abstract: У роботі обговорювалася необхідність економічного перетворення на цифровий формат у глобальних умовах цифрових технологій. Метою дослідження є визначення характеру цифрової економіки, її зв’язку з традиційною економікою та становлення цифрової економіки в суспільстві. Було окреслено сутність таких термінів, як «технологія Блокчейн», «Можливості цифрової інформації», «Цифровізація» та «Інформація як зброя».
Description: 1.Цифрова економіка: тренди та перспективи авангардного характеру розвитку. Н. М. Краус, О. П. Голобородько, К. М. Краус. 2.Цифровізація, як нова реальність України. URL: https://lexinform.com.ua/dumka- eksperta/tsyfrovizatsiya-yak-nova-realnist-ukrayiny/ (дата звернення: 06.10.2021). 3. Кудлай В.Г. Особливості маркетингу в умовах пандемії // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах: зб. тез доп. Міжнар. Наук.-практ. інтернет-конф. – м.Дніпро.16 квіт. 2021 р. - Дніпро: УМСФ. -2021.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53748
Appears in Collections:Глобалізаційні тренди цифрової трансформації економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16-17.pdf582.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.