Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52114
Title: Комп’ютерні моделі програмно-конфігурованих мереж
Authors: Заблоцький, К.В.
Keywords: програмне забезпечення
імітаційні моделі
конфігуровані мережі
моделювання
топології
мережеві елементи
дипломна робота
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Разом з активним розвитком хмарних технологій та обчислень змінюється Іт-інфраструктура з процесами обслуговування в різних напрямках та організаціях, що з часом призводить до оновлення та модернізації існуючого обладнання або заміни на нове. Комутатори та маршрутизатори, які налаштовуються традиційними способами мають схильність до виникнення багатьох помилок і не можуть повністю використовувати можливості мережевих інфраструктур, що існують в даний час. Також самі комп’ютерні мережі мають певні недоліки: висока вартість обладнання, неефективне використання каналів зв’язку, проблеми з передачею великої кількості інформації та складність управління. SDN – комп’ютерна мережа, що створюється, реалізується та керується виключно програмним забезпеченням.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. т. н., Соловйов Д.О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52114
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2021_диплом_Заблоцький К.В..pdfдипломна робота2.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.