Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52003
Title: Організація обслуговування корпоративних клієнтів на підприємстві
Authors: Маковійчик, Валерія Олександрівна
Keywords: корпоративні клієнти
бізнес для бізнесу
організація обслуговування корпоративних клієнтів
процес обслуговування корпоративних клієнтів
ринок логістичних послуг
дипломна робота
Issue Date: 18-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Маковійчик В.О. Організація обслуговування корпоративних клієнтів на підприємстві. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 81 с.
Abstract: Запорукою успішного розвитку вітчизняних підприємств в умовах жорсткої конкуренції на ринку послуг є налагодження стійких зв'язків з корпоративними клієнтами. Корпоративними клієнтами прийнято називати юридичних осіб, організації або підприємства, які купують у компанії товар або послугу в великих масштабах, кількох примірниках. Необхідність налагодження ефективних взаємовідносин підприємств з корпоративними клієнтами обумовлена наступними факторами:  загострення конкурентної боротьби на ринку послуг за корпоративних клієнтів, в тому числі і на ринку логістичних послуг;  зростання ризиків обслуговування у зв'язку з економічною та політичною нестабільністю;  існування відчутної переваги у прибутках, отриманих підприємствами на ринку корпоративних послуг на відміну від ринку роздрібних послуг. У зв'язку з цим виникає необхідність пошуку підприємствами досконаліших форм взаємовідносин з корпоративними клієнтами на основі клієнтоорієнтованого підходу. Важливість системного погляду на формування взаємовідносин підприємств з корпоративними клієнтами обумовило актуальність обраної теми дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Григорак Марія Юріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/52003
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073_Маковійчик.pdfПояснювальна записка2.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.