Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51887
Title: Аутсорсинг логістичного персоналу компанії
Authors: Довгань, Таїсія Ігорівна
Keywords: аутсорсинг
аутстафінг
лізинг персоналу
аутсорсинг персоналу
логістичний аутсорсинг
дипломна робота
Issue Date: 16-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Довгань Т.І. Аутсорсинг логістичного персоналу компанії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 82 с.
Abstract: Постійне удосконалення діяльності комерційної організації являється досить важливим моментом для забезпечення якісної і прибуткової роботи в довгостроковому періоді. Це сприяє зростанню конкурентоздатності підприємства і його ринкової стійкості, що є довгостроковою метою розвитку як власників підприємства, так і його адміністрації. Важливим направленням удосконалення діяльності підприємства являється підвищення ефективності управління персоналом, основна задача якого полягає в тому, щоб оптимізувати витрати підприємства на утримання штату без зниження якості послуг. Актуальність обраної теми полягає у використанні аутсорсингу персоналу як дійсного інструменту зниження витрат на логістику і підвищення якості виконання логістичних функцій. Передача виконання тих чи інших функцій логістики посереднику дозволяють організації краще сконцентруватися на основній діяльності. Незважаючи на те, що існує значна кількість робіт стосовно проблем організації аутсорсингу, слід відмітити, що на сьогоднішній день немає єдиної думки щодо застосування аутсорсингу бізнес-функцій на комерційних підприємствах.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Позняк Оксана Володимирівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51887
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3_Довгань Т.І..pdfПояснювальна записка1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.