Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51861
Title: Чат-бот on-line співбесіди.
Authors: Козіна, Юлія Володимирівна
Keywords: дипломна робота
месенджер
додаток
розробка
чат-бот
співбесіда
Python
база даних
MySQL
Telegram АРІ
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Козіна Ю.В. Чат-бот on-line співбесіди. Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 60 с.
Abstract: У сучасному світі повсякденне життя людини тісно пов'язано з комп'ютерними технологіями. Ось чому все популярнішими стають соціальні мережі та користуються великим попитом месенджери. Одним з ведучих - вважається саме Telegram. Тому що він поєднує в собі такі характеристики як зручність, простота і надійність у використанні, сучасні налаштування для вільного та безпечного спілкування - що найчастіше вибирають користувачі. Одним з головних інструментів Telegram є якраз чат-боти, за допомогою яких здійснюється автоматизація рутинних процесів. Дана тематика цілком актуальна і користується великим попитом, так як щодня кожна людина проводить досить великий час в інтернеті, зокрема соціальних мережах і месенджерах. Найчастіше людині зручніше спілкуватися за допомогою повідомлень, ніж дзвінків. Це пояснює активне користування чат-ботами, за допомогою яких ми можемо бронювати / купувати квитки на транспорт, замовляти страви із закладів, читати / дивитися новини, тестувати свої знання і багато іншого саме онлайн. Так як на сьогоднішній день більшість сфер життя перейшли в дистанційний режим, в зв'язку зі сформованою ситуацією, то і проведення співбесід є актуальними в такому форматі. Також Telegram широко застосовується різними агенціями, компаніями, організаціями для пошуку співробітників, кандидатів, виконавців роботи і незалежно від того, в якому місті чи навіть країні знаходиться людина. Це ще більше підвищує попит на проведення ділових зустрічей і онлайн співбесід за допомогою месенджера. Одним з установ, яка була затребувана в організації такого завдання, стало маркетингове агентство «Restoria». Мета дипломного проекту - створити чат-бот в месенджері Telegram для маркетингового агентства «Restoria», за допомогою якого будуть здійснюватися онлайн співбесіди. Переваги такого чат-бота в тому, що онлайн співбесіда допоможе «відсіяти» невідповідних кандидатів при цьому не витрачаючи час на них. Разом з тим співробітники агентства зможуть сфокусувати основну увагу і приділити більше часу тієї кандидатурі, яка пройшла перший етап на онлайн співбесіді. Це підвищує8 продуктивність пошуку та відбору відповідних вимогам виконавців. В наслідок чого, обрана тема для реалізації чат-бота - досить актуальна. На підставі поставленої задачі визначені наступні завдання : - зробити огляд обраного предметного середовища; - проаналізувати діючих чат-ботів; - підібрати необхідні технології для розробки; - створити та перевірити роботу чат-бота в Telegram.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: доцент, кандидидат технічних наук, Колісник Олена Василівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51861
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Козіна_Ю_В.pdfДипломна робота бакалавра3.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.