Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51801
Title: Веб інтерфейс для водіїв децентралізованої логістичної компанії.
Authors: Коровін, Дмитро Олегович
Keywords: дипломна робота
графічний інтерфейс
структура компонентів інтерфейсу
веб сервіс
логістика
електрона обчислювальна машина
міжнародні дорожні перевезення
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Коровін Д.О. Веб інтерфейс для водіїв децентралізованої логістичної компанії. Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”. Національний авіаційний університет.- Київ, 2021. – 54 с.
Abstract: Глобалізація та посилення конкуренції на світовому транспортному ринку призвели до необхідності застосування принципово нових підходів до формування міжнародних, регіональних і галузевих економічних відносин. Авіаперевезення є найнадійнішими та найшвидшими у світі. Але на даний час аеропорти великих країн несуть сильне навантаження. Інколи навіть пасажирським літакам доводиться кружляти навколо аеропорту близько 40 хвилин, очікуючи свою чергу на приземлення. А для будівництва нових аеропортів та великих логістичних центрів не вистачає земель. Досвід зарубіжжя показує, що більшість операцій перетворення матеріального потоку та товарообігу зовнішньої торгівлі здійснюються у логістичних центрах. Підприємства економічно розвинених країн світу формують власні логістичні центри або користуються послугами, які вони надають. Проведені нами дослідження показують, що логістичні центри для різних галузей в Україні ще не сформовані. Такий фактор призупиняє розвиток економіки країни та економіки окремих регіонів. Незадовільний стан розвитку логістики в регіональному аспекті негативно впливає на перебіг таких економічних процесів як постачання, швидкість перетворення матеріальних та інших логістичних потоків, покращення якісних характеристик логістичних операцій, доставка готової продукції, товарообіг різних галузей, експорт-імпорт країни, транзит. За таких умов знижується приплив інвесторів в окремих регіонах, галузях. Саме тому необхідність створення логістичних децентралізованих компаній з власними логістичними центрами, які надають швидкий та ефективний процес розподілення вантажів та товарів різного призначення у будь-які точки світу з раціональним використанням часових та людських ресурсів стає критичною. Раціональність та швидкодію взаємодії інстанцій логістичної компанії забезпечується якістю обробки даних, які формуються адміністрацією, керівництвом інстанцій та працівниками вантажних складів та терміналів і що не мало важливо8 водіями транспортних засобів, які виконують доставки замовлень до кінцевого користувача.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: професор, доктор технічних наук, Зіатдінов Юрій Кашафович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51801
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Коровін_Д_О.pdfДипломна робота бакалавра2.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.