Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51789
Title: Облік і аналіз фінансових результатів діяльності підприємства та їх розподілу
Authors: Калюженко, Діана Віталіївна
Keywords: облік
фінансові результати
аналіз
дипломна робота
аналіз фінансових результатів
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Калюженко Д.С. Облік і аналіз фінансових результатів діяльності підприємства та їх розподілу. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Облік і оподаткування". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021 - 59 с.
Abstract: Доходи в ринковій економічній системі займають вирішальне місце, оскільки кожен суб'єкт господарювання прагне створити максимально сприятливі умови для отримання економічно вигідного положення, щоб максимізувати прибуток від основної діяльності та інших видів діяльності. Обрана тема для дипломної роботи розкриває методологію формування фінансового результату підприємств, яким чином фінансовий результат впливає на підприємства та яка його структура. Деякі аспекти економічного змісту, методики обліку та порядку формування доходів, на сьогодні, є спірними, тому проведемо аналогію різних думок щодо цього та виділимо головний принцип структурності та впливу фінансового результату. Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних, методичних і практичних аспектів обліку та аналізу фінансових результатів, розподілу і формування прибутку. Відповідно до поставленої мети в роботі необхідно вирішити такі задачі:  розкрити сутність фінансового результату як економіко-облікової категорії;  висвітлити формування фінансових результатів за допомогою синтетичного та аналітичного обліку;  охарактеризувати розподіл фінансових результатів за допомогою синтетичного та аналітичного обліку;  провести аналіз інформаційного забезпечення фінансового результату діяльності підприємства та їх розподілу;  провести структурний та факторний аналіз формування фінансових результатів діяльності підприємства;  проаналізувати рівень та напрямки розподілу фінансових результатів діяльності підприємства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту:професор Косова Тетяна Дмитрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51789
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБА_2021_071_Калюженко Д.В..pdfДипломна робота513.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.