Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51739
Назва: «Вивчення ферментних комплексів продуцентів Rhizopus tritici тa Rhizopus oryzae з метою застосування в біотехнології
Автори: Вітюк, Іван Русланович
Ключові слова: дипломна робота
біотехнологія
ліпаза
культивування
ферментація
Rhizopus oryzae
Rhizopus tritici
ферменти
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Розглянуто властивості ферментних комплексів таких мікроскопічних грибів, як Rhizopus oryzae та Rhizopus tritici та іх можливе використання в біотехнології. Представленні мікроскопічні гриби мають широкий спектр позитивних властивостей а саме дають можливість налаштувати виробництво глюкоамілаз та ліпаз, сприяють налаштуванню синтезу органічних кислот. Також багато штамів R. oryzae виробляють ряд ферментів, що перетравлють вуглеводи та беруть участь у перетворенні стероїдів, як наслідок має корисний вплив на ферментаційну промисловість. Зокрема цей мікроскопічний гриб виробляє лактат із глюкози на високому рівні ,який використовується як харчова добавка. Одним із найважливіших факторів розгяду предствлених грибів є отримання ліполітичних ферментів. Ліполітичні ферменти представляють цінність для таких галузей ,як біотехнологічна, олеохімічна , текстильна,харчова та для медицини. Було розглянуто специфічність дії, чим саме корисні данні ферменти,повністю описали іх промислове викоритання та проаналізували.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. б. н. Петюх Г.П.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51739
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2021_162_ Вітюк І.Р..pdfПояснювальна записка354.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.