Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51739
Название: «Вивчення ферментних комплексів продуцентів Rhizopus tritici тa Rhizopus oryzae з метою застосування в біотехнології
Авторы: Вітюк, Іван Русланович
Ключевые слова: дипломна робота
біотехнологія
ліпаза
культивування
ферментація
Rhizopus oryzae
Rhizopus tritici
ферменти
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто властивості ферментних комплексів таких мікроскопічних грибів, як Rhizopus oryzae та Rhizopus tritici та іх можливе використання в біотехнології. Представленні мікроскопічні гриби мають широкий спектр позитивних властивостей а саме дають можливість налаштувати виробництво глюкоамілаз та ліпаз, сприяють налаштуванню синтезу органічних кислот. Також багато штамів R. oryzae виробляють ряд ферментів, що перетравлють вуглеводи та беруть участь у перетворенні стероїдів, як наслідок має корисний вплив на ферментаційну промисловість. Зокрема цей мікроскопічний гриб виробляє лактат із глюкози на високому рівні ,який використовується як харчова добавка. Одним із найважливіших факторів розгяду предствлених грибів є отримання ліполітичних ферментів. Ліполітичні ферменти представляють цінність для таких галузей ,як біотехнологічна, олеохімічна , текстильна,харчова та для медицини. Було розглянуто специфічність дії, чим саме корисні данні ферменти,повністю описали іх промислове викоритання та проаналізували.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. б. н. Петюх Г.П.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51739
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2021_162_ Вітюк І.Р..pdfПояснювальна записка354.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.