Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51718
Title: Веб-сторінка (сайт) української аграрної асамблеї.
Authors: Больбіт, Денис Ігорович
Keywords: дипломна робота
веб-сайт
інформаційн-консультативний портал
веб-технології
веб-розробки
каскадні таблиці стилів
модель документа
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Больбіт Д. І. Веб-сторінка (сайт) української аграрної асамблеї. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2021. – 85 с.
Abstract: Розвиток технологій є одним із найголовніших драйверів розвитку суспільства. Від появи першої лампи розжарювання, яку на той час могла собі дозволити обмежена кількість людей, в 1872 р. – до сьогодення коли в будь-якому магазині ми можемо за доступними цінами придбати сучасну LED-лампу на будь який смак. Однак найбільш вагоме досягнення людства, на мою думку, є створення мережі Ethernet. Лише за останні 20 років доступ громадян до інтернету в нашій країні виріс в 85 разів, з 0.7% населення в 2000 році до 60% у 2020. Без сумніву даний факт докорінно змінює життя пересічних людей, те що 10 років тому назад важко було уявити, сьогодні здається нам звичайною справою: замовлення таксі, доставка їжі, сервіси оренди велосипедів та електро-самокатів, віртуальні тури, оплата комунальних платежів та навіть знайомства в соціальних мережах – безповоротно змінили наше уявлення про життя. Але найголовніше те що інтернет змінює існуючі соціально-ділові відносини. Засмагаючи на пляжі в одній із тропічних країн, маючи доступ до інтернету ,без жодних проблем можна: управляти бізнесом, навчати людей, займатись творчістю чи просто програмувати, - ось що є найбільш цінним ,«не випадати із життя» . Наша країна споконвіку була одним з найкращих місць для агрономії, про наші ліси, чорноземи та річки знають як про високо родючі землі, що дає нам величезну перевагу у розвитку агропромислового комплексу країни, і було б дурістю не використовувати сучасні технології в такій , на перший погляд, не технологічній сфері. На сьогоднішній день в Україні тільки офіційно зареєстровано більше 47 тис. фермерських господарств, що займаються повним циклом обробки продуктів та виведення худоби. Мені здається що найбільша проблема в цьому бізнесі це реалізація продукції, пошук нових партнерів та отримання актуальних новин в цій8 вузьконаправленій темі, тому я вирішив розробити веб-сайт для громадської організації "Українська аграрна асамблея", основними ідеями якої є залучення молодих фермерських господарств до співпраці, реалізації продукції та юридичної допомоги. На мою думку, час коли інтернет в сільській місцевості ,як правило, відсутній вже минув, тому залучення до співпраці через спеціалізовані ресурси - найбільш перспективна ідея.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, кандидат технічних наук, Віноградов Микола Анатолійович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51718
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_Больбіт Д.І.pdfДипломна робота бакалавра1.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.