Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51714
Title: Технологія застосування комплексної діагностики вузлів персонального комп’ютера
Authors: Кравченко, Владислав Юрійович
Keywords: дипломна робота
програмний продукт
розробка
діагностика несправностей
windows test program
тестування
оперативно запам'ятовуючий пристрій
cверхвеликі інтегральні схеми
Issue Date: 27-Jun-2021
Publisher: Національний авіаційнй унівкрситет
Citation: Кравченко В. Ю. Технологія застосування комплексної діагностики вузлів персонального комп’ютера. Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “ “Комп’ютерні науки”, “Інформаційні управляючі системи та технології”.- Київ, 2021. – 93 с.
Abstract: Сучасний світ не можливо уявити без використання електронної обчислювальної техніки, не має значення, якщо це буде ноутбук, планшет або традиційний десктоп, про який п'ятнадцять років тому людина віддалена від галузі інформаційних технологій нічого навіть і не чула. На сьогоднішній день комп'ютери увійшли в наше повсякденне життя, за допомогою систем, обчислення яких були б неможливим або сильно ускладненим процесом як для однієї людини, так і для якісно організованих виробничих компаній. Можна навести приклад - для пошуку необхідної інформації людиною в бібліотеці зводиться до довгої та кропіткої пошукової роботи, так само не факт що пошук буде успішним (все залежить від складності поставленого завдання ), Вам доведеться фізично знайти необхідне джерело інформації (книга\документ\...), ознайомитися, проаналізувати великий обсяг інформації, надскладного нічого немає, але на це буде затрачено значно більше часу. Якщо ж скористаєтесь комп'ютерною пошуковою системою, Ви можете набагато швидше знайти необхідну інформацію завдяки, програмно складному, але зручному для користувача обчислювальнопошуковому процесу. За допомогою функції пошуку, ймовірно, за ключовим словом Ви зможете знайти потрібну вам інформацію серед великої кількості розділів. Але мета даної дипломної роботи полягає не в проведенні лікнепу з інформаційних технологій, я більш ніж упевнений, що людина, яка буде ознайомлюватися з даною пояснювальною запискою до дипломної роботи, ознайомлений з комп'ютерним світом на рівні знань, який як мінімум не нижче рівня моїх пізнань в даній області. Ми говоримо «комп'ютер», не акцентуючи уваги на тому, що це окремий предмет, але по факту, він складається з деякої кількості комплектуючих, таких як материнська плата, процесор, оперативна пам'ять і т.д. До того моменту як зі складовими компонентами (далі комплектуючими), не виникає проблем, Ви навіть не звертаєте уваги на те, що все в порядку, але варто10 тільки одному з них вийти з ладу, як продуктивність Вашої роботи впаде, якщо не пропаде зовсім (у разі якщо комп'ютер не включиться). Мова піде про діагностичне і тестове програмне забезпечення, яке використовується для перевірки і запобігання несправностей, які можуть виникнути з комп'ютером. У разі виникнення несправностей у комп'ютера, користувач звертається за допомогою в сервісний центр, де буде проведена повна діагностика пристрою і усунення несправностей, що виникли, що в свою чергу представляє собою комплексний і складний процес, при якому використовується спеціальне обладнання і програмне забезпечення.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, кандидидат технічних наук, Хoлявкiна Тетяна Вoлoдимирiвна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51714
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФККПІ_2021_122_ Кравченко В.Ю..pdfДипломна робота бакалавра3.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.