Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51580
Title: Розробка та просування бренду "Олександра Гончарук" у соціальних мережах
Authors: Гончарук, Олександра Олегівна
Keywords: дипломна робота
персональний бренд
просування
соціальні мережі
імідж
стратегія
цільова аудиторія
Issue Date: Jun-2021
Citation: Гончарук О. О. Розробка та просування бренду "Олександра Гончарук" у соціальних мережах. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 58 с.
Abstract: Ми живемо у світі, який фігурально можна поділити на дві частини: фізичний та кіберпростір. З появою інтернету у житі людини, світ безповоротно змінився. Він став таким ж необхідним як електроенергія, вода та інша інфраструктура. Людина всього 20 років назад не могла уявити, що ранок буде починатися не з кави, а з читання новин у соціальних мережах. Інтернет вплинув не тільки на побутові звички суспільства, а й на такі глобальні речі, як світова економіка, політика, медицина та ін. Жодна комунікаційна стратегія не може обійтися без соціальних мереж. Соціальні мережі створили можливість для двосторонньої комунікації. Порівнюючи з односторонньою, яка передбачала лише надання певної інформації без зворотного зв’язку, двостороння залучає людей до діалогу, зацікавлена у отриманні їхніх відгуків. Пізнаваність та гарна репутація особистого бренду дає можливість підвищити свою цінність на ринку праці, пришвидшити кар'єрний ріст, викликати більшу лояльність до компанії, установи. Сьогодні наметі є створення власного бізнесу, який буде стосуватися музичної сфери. Тому питання розробки та просування персонального бренду є важливим для подальшого успіху у реалізації бізнес-стратегії.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, кандидат із соціальних комунікацій Іващук Антоніна Анатоліївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51580
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гончарук О.О..pdfДипломна робота1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.