Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51568
Title: Створення та просування фотовиставки на футбольну тематику
Authors: Крюков, Євгеній Олександрович
Keywords: дипломна робота
фотовиставка
соціальні мережі
цільова аудиторія
реклама
просування
комунікація
івент
Issue Date: Jun-2021
Citation: Крюков Є.О. Створення та просування фотовиставки на футбольну тематику. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 61 с.
Abstract: В умовах швидкого розвитку технологій та швидких змін в економічному середовищі роль виставкової діяльності зростає. Виставки - це один із інструментів маркетингових комунікацій, який визнаний одним із найефективніших інструментів маркетингу. Вони дають можливість своїм членам вирішувати проблеми продажу, визначати коло покупців та партнерів. Участь підприємств у виставках дозволяє не тільки презентувати свою продукцію, але й ознайомитись із останніми досягненнями всієї галузі, отримати достовірну інформацію про останні розробки своїх конкурентів тощо. Методологічні та методологічні питання організації та розвитку виставкової та ярмаркової діяльності та пов’язані з ними прикладні аспекти вивчали зарубіжні вчені: І. Крицотакіс, С. Міллер, Б. Монтгомері, Дж. Олвуд, С. Гопалакришну та інші. Питання, що торкаються цієї проблеми, лише частково висвітлювались такими українськими експертами, як Т. Лук’янець, Є. Ромат, С. Гаркавенко, А. Савощенко.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, доктор історичних наук Кравченко Володимир Іванович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51568
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крюков Є.О..pdfДипломна робота1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.