Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51445
Title: Роль міжнародних економічних організацій у кредитуванні малого та середнього бізнесу в Україні
Authors: Хоменко, Каріна Андріївна
Keywords: дипломна робота
міжнародні економічні організації
міжнародний бізнес
малий бізнес
мале і середнє підприємництво
кредитування малого бізнесу
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хоменко К.А. Роль міжнародних економічних організацій у кредитуванні малого та середнього бізнесу в Україні. - Національний авіаціний університет. - Київ, 2021. - 78 с.
Abstract: Малі та середні підприємства (МСП) відіграють важливу роль у розвитку економіки всієї країни. Вони займають більшу частину всіх підприємств у світі. Вплив МСП на світову економіку грає дуже важливу роль у побудові суспільства. Причина в тому, що вони не тільки надають широкі можливості працевлаштування для різних шарів суспільства, але і забезпечують приплив грошей в країну та допомагають вийти з кризи. Світова криза, масштабна пандемія дуже вплинули на економіку та розвиток підприємства, в особливості на малий та середній бізнес, який не взмозі самостійно подолати такі перешкоди за відсутності достатніх фінансових ресурсів та потребують допомоги від фінансових організацій. За допомогою розвитку МСП можна вирішити проблеми зайнятості та підвищити рівень життя населення країни. Світовий досвід демонструє, що мале та середнє підприємництво має найнижчі інвестиційні потреби та характеризується найшвидшим обігом капіталу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.е.н. Ричка Марина Анатоліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51445
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Хоменко КА.pdfПояснювальна записка801.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.