Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51413
Title: Міжнародна електронна торгівля в умовах цифрової трансформації економіки
Authors: Малік, Наталія Асіфовна
Keywords: дипломна робота
міжнародна електронна торгівля
цифрова трансформація економіки
цифровізація світової економіки
електронна торгіля
коронаірусна пандемія
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Малік Н.А.Міжнародна електронна торгівля в умовах цифрової трансформації економіки. - Національний авіаціний університет. - Київ, 2021. - 93 с.
Abstract: Технології та комунікаційні мережі стали проникати не лише у повсякденне життя людей, але зайняли важливу нішу у розвитку бізнесу та національної економіки в цілому. Тому актуальність вибору теми електронної комерції пов’язана з тим фактом, що в епоху сучасних технології потреба у веденні електронний платежів та й загалом функціонування електронного бізнесу значно зростає. І якщо наприкінці 90 – их років минулого століття набувала популярності лише розміщення реклами про ту чи іншу продукцію в інтернеті, то сьогодні людство вийшло на вищий щабель технологій, коли не виходячи з дому можна безперешкодно придбати товар чи замовити послугу. Актуальність роботи у тому, що використання Інтернету у бізнесі набуває стратегічного значення. Сьогодні у наших умовах Інтернет може бути не лише додатковим каналом реалізації продукції, але також інструментарієм вирішення окремих маркетингових завдань. В міру зростання загальної кількості відвідувачів мережі, вона перетворюється на основний маркетинговий канал. Інтернет дає можливість компаніям вийти зі своїми товаром на величезний світовий ринок, значно знизити витрати на побудованих ними каналах попиту й пропозиції, обслуговувати замовників на такому рівні, про який не могли і мріяти, вийти на раніше недоступні за географічних причин ринки, створювати нові ринки праці та капіталу, нові потоки доходів населення і, нарешті, переглядати сам характер своєї діяльності
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.е.н. Набок Інна Іванівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51413
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_292_Малік НА.pdfПояснювальна записка1.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.