Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51367
Title: Технологія доставки термінових вантажів в умовах пандемії. Логістика відправки, зберігання і приймання термінових вантажів в умовах пандемії
Other Titles: Technology of delivery of urgent cargoes in the conditions of a pandemic. Logistics of sending, storing and receiving urgent cargo in a pandemic
Authors: Клопот, Аліна Василівна
Keywords: дипломна робота
вантажі
термінові вантажі
вакцина
безпілотний літальний апарат
доставка вантажів
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Клопот А. В. Технологія доставки термінових вантажів в умовах пандемії. Логістика відправки, зберігання і приймання термінових вантажів в умовах пандемії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 67 с.
Abstract: Усім відомо, що доставка вакцини до країни відбувається лише авіаційним транспортом (на це впливає багато факторів, але одним із найголовніших є швидкість та вчасність доставки) з дотриманням усіх правил та норм транспортування. Для перевезення вакцини, у даній дипломній роботі, пропонується транспортування за допомогою безпілотних літальних апаратів у районні центри, та дронами у важкодоступні села. Взагалі, БПЛА – літальний апарат, який літає та сідає без фізичної присутності пілота на його борту. За сучасним визначенням, «безпілотником» є тільки той апарат, який знаходиться під постійним дистанційним контролем пілота або пілотів і призначений для повернення на аеродром і для подальшого повторного використання. Такий тип доставки вакцини є дуже актуальним на сьогоднішній день, адже він забезпечує якісне (без пошкодження) та швидке транспортування. При тому, його можна застосовувати не лише для доставки ліків та препаратів, а й для перевезення продуктів харчування та інших швидкопсувних та термінових вантажів.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. т. н. Юн Геннадій Миколайович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/51367
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_275_Тр.тех_Клопот.pdfпояснювальна записка1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.