Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49614
Title: Класифікація термінових вантажів
Authors: Гуменюк, Дарія Олександрівна
Мединський, Денис Володимирович
Keywords: класифікація вантажів
спеціалізовані вантажі
вантажні перевезення
термінові вантажі
повітряні перевезення
транспортування
Issue Date: 2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гуменюк Д. О., Мединський Д. В. Класифікація термінових вантажів. / Д. О. Гуменюк , Д. В. Мединський // Інноваційні технології :матеріали наук.-техн.конф. студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених / за заг. ред. П. В. Горінова, К. О. Бабікової , Л. М. Мельничук; ІНТЛ НАУ (м. Київ, 25-26 листоп. 2020 р.). - Київ, 2020. - C. 190-196
Abstract: Класифікація вантажів - розподіл вантажів, що перевозяться, за розділами, групами і позиціями, який здійснюється за різними ознаками: по галузі; за призначенням - сировина, паливо, матеріали і готова продукція; за видами рухомого складу, який використовується для перевезень; за транспортними ознаками - об'ємність, тоннаж, громіздкість і т. д. Основні чинники, які враховуються при класифікації вантажів: спосіб навантаження і вивантаження, умови перевезення і зберігання, можливість використання вантажопідйомності рухомого складу, їх збереження при перевезенні, ступінь небезпеки при навантаженні, вивантаженні і транспортуванні. Здійснено огляд класифікації термінових вантажів. Детально розглянуто кожен з них. Виокремлено відмінності між різними видами вантажів. Наведено специфіку перевезення термінових вантажів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49614
Appears in Collections:XVII науково-технічна конференція студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених "Інноваційні технології"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КЛАСИФІКАЦІЯ ТЕРМІНОВИХ ВАНТАЖІВ.pdf576.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.