Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49249
Title: Індивідуальні особливості переживання життєвих криз, спричинених травматичним досвідом бойових дій
Authors: Лукашенко, Марина
Keywords: життєві кризи
бойові дії
індуивідульні особливості
досвід
Issue Date: 26-Mar-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лукашенко М. Індивідуальні особливості переживання життєвих криз, спричинених травматичним досвідом бойових дій // Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій: збірник наукових праць / за заг. ред. Л.В. Помиткіної, О.М.Ічанської. – К. : ТОВ «Альфа-ПІК», 2020. – С. 147-151
Abstract: Перебування особистості в умовах бойових дій спричиняє виникненню різноманітних психоемоційних станів та змін вемоційній сфері особистості. Психоемоційні зміни можуть проявитись відразу як реакція на стрес або можуть бути відстроченими у часі. Виникнення психологічної кризи як наслідок отримання травматичного досвіду воєнних дій може призводити до виникнення різних проблем, які вплинуть на всі сфери життя особистості. Вищевказана криза виникає за критерієм детермінованості, що обумовлено отриманим травматичним досвідом та інтрапсихічними чинниками.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/49249
ISBN: 978-966-1670-47-1
Appears in Collections:Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Індивідуальність у психологічних вимірах спільнот та професій"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лукашенко.pdf505.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.