Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45786
Title: Міжваріантний переклад як різновид внутрішньомовного перекладу (на матеріалі британського та американського видань перших двох книг Дж. Роулінг з серії романів про Гаррі Поттера)
Authors: Гнатів, Ольга Василівна
Keywords: дипломна робота
внутрішньомовний переклад
міжваріантний переклад
діахронний переклад
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гнатів О.В. Міжваріантний переклад як різновид внутрішньомовного перекладу (на матеріалі британського та американського видань перших двох книг Дж. Роулінг з серії романів про Гаррі Поттера). Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 109 с.
Abstract: Мета роботи полягає в аналізі змін, що їх зазнав оригінальний текст перших двох романів Дж. Роулінг про Гаррі Поттера в американському виданні, як результату трансферу вихідного тексту, створеного на одному варіанті англійської мови, в іншу мовно-культурну спільноту, що послуговується іншим варіантом англійської мови. Результати магістерської роботи рекомендується використовувати під час викладання курсів «Теорія перекладу», «Художній переклад», «Вступ до перекладознавства», а також в ході написання студентами-філологами наукових робіт подібної тематики, які ляжуть в основу їх майбутніх наукових напрацювань.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Сидоренко Сергій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45786
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гнатів_дипломна_робота.pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.