Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45683
Title: Вдосконалення організації рятувально-пошукових робіт за участю авіації
Other Titles: Improving the Organization of Rescue and Search Operations with the Participation of Aviation
Authors: Залізна, Ірина Володимирівна
Keywords: авіакомпанія
рятувально-пошукові роботи
вдосконалення
повітряне судно
авіаційні роботи
пошуково-рятувальна команда
дипломна робота
Issue Date: 3-Feb-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Залізна І. В. Вдосконалення організації рятувально-пошукових робіт за участю авіації. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 107 с.
Abstract: В умовах сучасного світового ринку процес технічної експлуатації для підтримки необхідного рівня справності парку повітряних суден в авіакомпаніях повинен бути економічно вигідним щодо трудових, тимчасових і матеріальних витрат. Рішення даного завдання може бути досягнуто шляхом планування і управління діяльністю авіапідприємства з метою підвищення ефективності процесу технічної експлуатації повітряних суден авіації для виконання пошуково-рятувальних робіт. Планування і здійснення заходів, пов'язаних з діяльністю авіапідприємства щодо поліпшення показників безвідмовності авіаційної техніки, безпеки і регулярності польотів, інтенсивності використання повітряних суден для виконання пошуку та рятування людей з надзвичайних ситуацій і економічності їх процесу технічної експлуатації, вимагає організації спільної роботи і взаємодії розробника, виробника і експлуатанта повітряних суден. Значення авіаційного транспорту в світовій економіці стрімко зростає, сприяє цьому технологічний розвиток та новітні розробки в авіаційній галузі, також глобалізація і все тісніші ділові та культурні зв’язки з різними країнами світу.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. і. н. Чайка Наталія Григорівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45683
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2020_275.04_Тр.тех_Залізна.pdfДипломна робота2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.