Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45672
Title: Організація авіаційних робіт в авіакомпанії
Other Titles: Organization of Aviation Works in the Airline
Authors: Приходько, Анастасія Петрівна
Keywords: авіаційні роботи
надання медичної допомоги населенню
повітряні судна
налiт гoдин
вартiсть льoтнoї гoдини
рентабельність
прибуток
дипломна робота
Issue Date: 3-Jan-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Приходько А. П. Організація авіаційних робіт в авіакомпанії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 86 с.
Abstract: Санітарна авіація – це медична евакуація по повітрю, яка є сучасною і перспективною галуззю інтенсивної медицини. Актуальність даної теми обумовлена тим, що сьогодні медична авіація є найбільш ефективним і пріоритетним напрямком сучасної невідкладної допомоги, оскільки може доставити пацієнта в клініку з важкодоступних місць набагато швидше, ніж будь-який інший транспорт, що природньо збільшує шанси хворого на своєчасне надання кваліфікованої медичної допомоги, а в інших випадках – врятувати життя. Основною перевагою авіаційних робіт з надання медичної допомоги населеннює оперативність прибуття на місце події та безпечна доставка постраждалих до лікувального закладу. Адже багато жертв з важкими травмами вмирають до прибуття лікарів або по дорозі в лікарню наземним транспортом. В такому випадку єдиним способом врятувати людину - це швидко доставити її в реанімацію. Санітарна авіація легко вирішить цю проблему.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Герасименко Ірина Миколаївна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45672
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2020_275.04_Тр.тех._Приходько.pdfДипломна робота2.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.