Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45307
Title: Копінг-стратегії як фактор психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину
Authors: Ярмоленко, Марія Леонідівна
Keywords: дипломна робота
карантин
психологічне здоров'я авіадиспетчерів
копінг-стратегії як фактор
Issue Date: Jan-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ярмоленко М. Л. Копінг-стратегії як фактор психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 88 с.
Abstract: Дипломна робота містить теоретико-методологічний аналіз копінг-стратегій як фактору психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину; емпіричне дослідження копінг-стратегій як фактору психологічного здоров’я авіадиспетчерів в умовах карантину; психокорекційну програму та динаміку змін показників внаслідок застосування тренінгу. В ході психологічного дослідження було встановлено копінг-стратегії, є важливим фактором психологічного здоров’я авіадиспетчерів особливо в умовах карантину. Результати, отримані в роботі, можуть бути використані для проведення психокорекційних та психопрофілактичних заходів з метою корекції рівня стресу, створення адаптивної стрес-долаючої поведінки, яка впливає на психологічне здоров’я особистості.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: канд. біол. наук, доцент кафедри авіаційної психoлoгiї Долгова Олена Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45307
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ярмоленко.М.Л. Дипломна робота.pdfДиплом з пояснювальною запискою2.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.