Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45305
Title: Особливості переживання стресових станів студентською молоддю під час навчання в університеті
Authors: Луценко, Тетяна Володимирівна
Keywords: дипломна робота
стрес
психологічний стрес
настрій
тривожність
психологічна стресостійкість
Issue Date: Dec-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Луценко Т. В. Особливості переживання стресових станів студентською молоддю під час навчання в університеті. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційної психології. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 94 с..
Abstract: Дипломна робота містить аналіз теоретико-методологічних основ дослідження стресу в діяльності; опис організації та методів емпіричного дослідження особливостей стресових станів та їх причин в навчальній діяльності студентів; аналіз та інтерпретація результатів дослідження ролі стресу у навчальній діяльності студентів. Встановлено що успішна адаптація до умов навчання залежить від вибору студентом певної стратегії навчальної діяльності та напрацювання операційних механізмів для її здійснення. В умовах НАУ здійснюється доволі значна робота, спрямована на розширення системи психологічних заходів з метою підвищення стресостійкості суб'єктів учіння до процесу навчання у закладах різного рівня та профілю. При формуванні психологічної стійкості студентської молоді вагома роль відводиться індивідуально-типологічним характеристикам, які представлені властивостями нервових процесів, та соціально-психологічних чинникам, що можуть зумовлювати появу неоптимального типу реагування на несприятливі впливи освітнього середовищ.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: доктор психол.н., професор кафедри авіаційної психології Яковицька Лада Савеліївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45305
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри авіаційної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Луценко Дипломна 18.12.pdfДиплом з пояснювальною запискою1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.