Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45016
Title: Широкосмуговий підсилювач з низьким рівнем шуму в КМОН технології 0.12 мкм
Authors: Соколовський, Кирило Борисович
Keywords: дипломна робота
широкосмуговий підсилювач
підсилювач
потужність
струм
моделювання
Issue Date: 6-Jan-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В дипломній роботі визначені топології підсилювача потужності з широкою смугою пропускання та низьким рівнем шуму, що відрізняється від відомих класичних підсилювачів потужності за рахунок підсилення за струмом, його коефіцієнт підсилення за напругою складає одиницю - це дозволяє відмовитись від коливального LC контуру та таким чином зробити полосу пропускання широкою й зменшити шуми. Методи дослідження – теоретично-аналітичний огляд технічних особливостей підсилювача потужності з широкою смугою пропускання та низьким рівнем шуму. Наукова новизна одержаних результатів: виконано порівняльний аналіз характеристик та надано рекомендації доцільності ефективного використання підсилювача потужності з широкою смугою пропускання та низьким рівнем шуму в залежності від типу задач.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020р. № 580/ од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в Репозитарії НАУ" Керівник: д.т.н., проф. Уланський Володимир Васильович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45016
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та інтернету речей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Магістр_ФАЕТ_2020_171_1_Соколовський_К_Б_.pdf2.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.