Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44859
Title: Освідування в кримінальному провадженні: гарантії та проблеми забезпечення прав особи
Authors: Дьякова, Ю.В.
Keywords: освідування
права людини
Issue Date: 20-Nov-2020
Publisher: Вектор
Citation: Дьякова Ю.В. Освідування в кримінальному провадженні: гарантії та проблеми забезпечення прав особи// Матеріали АЕРО-2020. Повітряне і космічне право: [Матеріали Всеукраїнської конференції молодих учених і студентів, м. Київ, Національний авіаційний університет, 20 листопада 2020 р.] Том 1 / Дьякова Ю.В. – Тернопіль: Вектор. – С.245-247.
Abstract: Однією із засад кримінального провадження, які містяться в ст. 2 КПК України, є охорона прав, свобод та інтересів учасників кримінального провадження. Ця норма прямо співвідноситься зі ст. 3 Конституції України, відповідно до якої людина, її честь та гідність, недоторканність та безпека визнаються найвищою соціальною цінністю в Україні. Забезпечення та захист прав людини є одним із головних завдань держави, що визначає зміст та спрямованість її діяльності.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44859
ISBN: 978-966-310-120-3
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської конференції молодих учених і студентів «АЕРО-2020. Повітряне і космічне право» 20 листопада 2020 року (Cекція 3 : Кримінально-правові засоби протидії кримінальним правопорушенням . у транспортній сфері)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дьякова Ю.В..pdf340.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.