Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лєкарєва, Світлана Євгеніївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-16T18:25:05Z | - |
dc.date.available | 2020-12-16T18:25:05Z | - |
dc.date.issued | 2020-12 | - |
dc.identifier.citation | Лєкарєва С.Є. Принципи формування та складові туристичного бренда Нью-Йорка. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44775 | - |
dc.description | Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Вишневський Віктор Іванович | uk_UA |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – туристичний бренд міста Нью-Йорка. Предмет дослідження – принципи формування та складові туристичного бренда Нью-Йорка. Метою роботи є виявлення проблем та перспектив розвитку туристичного бренда в місті Нью-Йорк. Методи дослідження. Для розв’язання визначених в роботі завдань, в досягненні мети використовувався комплекс взаємодоповнюючих методів дослідження, а саме: – методи аналізу і синтезу для дослідження сучасного стану розвитку туристичного бренда Нью-Йорка; – статистичний метод – для розгляду процесів розвитку туризму; – метод описового моделювання – для визначення напрямів розвитку туристичного бренда Нью-Йорка. – метод порівняння – для визначення особливостей специфіки розвитку та пропозицій в різних країнах світу та вироблення практичних рекомендацій щодо використання світового досвіду в США. Інформаційними джерелами при написанні роботи були наукові праці вітчизняних та зарубіжних учених, матеріали періодичних видань, статистичні дані, інформаційні ресурси мережі Інтернет. Наукова новизна роботи полягає в теоретичному узагальнені понять «бренд» та «брендинг», «туристичний бренд», «споживачі туристичного бренда», визначено особливості формування туристичного бренда, визначені напрямки для стабілізації сучасного стану бренда Нью-Йорка. Результати роботи можуть бути використані в розвитку туристично-привабливих міст. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний авіаційний університет | uk_UA |
dc.subject | дипломна робота | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | туристичний бренд | uk_UA |
dc.subject | брендинг | uk_UA |
dc.subject | Нью-Йорк | uk_UA |
dc.title | Принципи формування та складові туристичного бренда Нью-Йорка | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2020_242_ Лєкарєва С.Є.pdf | 4.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.