Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44466
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАреф'єва, О.В.-
dc.contributor.authorЗапорожець, Т.С.-
dc.date.accessioned2020-10-02T08:14:21Z-
dc.date.available2020-10-02T08:14:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАреф'єва О.В. Основи формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможності / Ареф'єва О.В., Запорожець Т.С. // Агросвіт. - 2011. - №22. - С. 30-34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44466-
dc.description.abstractУ статті досліджуються питання впливу конкурентоспроможності господарського потенціалу як складової потенціалу підприємства на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в цілому.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследуются вопросы влияния конкурентоспособности хозяйственного потенциала как составляющей потенциала предприятия на повышение уровня конкурентоспособности пред приятия в целом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДніпропетровський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгосподарський потенціалuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectгалузьuk_UA
dc.subjectхозяйственный потенциалuk_UA
dc.subjectпредприятиеuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectстратегияuk_UA
dc.subjectотрасльuk_UA
dc.titleОснови формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможностіuk_UA
dc.title.alternativeОсновы формирования хозяйственного потенциала предприятий и определение его конкурентоспособностиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc339.137uk_UA
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agrosvit_2011_22_8.pdfОснови формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможності154.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.