Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44466
Назва: Основи формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможності
Інші назви: Основы формирования хозяйственного потенциала предприятий и определение его конкурентоспособности
Автори: Ареф'єва, О.В.
Запорожець, Т.С.
Ключові слова: господарський потенціал
підприємство
конкурентоспроможність
стратегія
галузь
хозяйственный потенциал
предприятие
конкурентоспособность
стратегия
отрасль
Дата публікації: 2011
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ареф'єва О.В. Основи формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможності / Ареф'єва О.В., Запорожець Т.С. // Агросвіт. - 2011. - №22. - С. 30-34.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються питання впливу конкурентоспроможності господарського потенціалу як складової потенціалу підприємства на підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства в цілому.
В статье исследуются вопросы влияния конкурентоспособности хозяйственного потенциала как составляющей потенциала предприятия на повышение уровня конкурентоспособности пред приятия в целом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44466
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри економіки повітряного транспорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
agrosvit_2011_22_8.pdfОснови формування господарського потенціалу підприємств та визначення його конкурентоспроможності154.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.