Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44362
Назва: Development of resource-saving technologies for processing wood waste for the production of alcoholic beverages
Автори: Kuzmin, Oleg
Isaienko, Volodymyr
Ключові слова: development of resource-saving technologies
waste
food industry
environmental technologies
pyrolyzed wood waste
Дата публікації: 24-лип-2020
Видавництво: European Scientific Platform
Бібліографічний опис: Kuzmin O., Isaienko V. Development of resource-saving technologies for processing wood waste for the production of alcoholic beverages // ΛΌГOΣ. Theoretical and empirical scientific research: concept and trends. – 2020. – P. 9-11.
Короткий огляд (реферат): Waste reduction is a key challenge for the sustainable development of the food industry, so reducing it is a pressing issue for most businesses in the industry. Waste recycling and utilization is a strategic goal for each company, which involves the involvement of innovative technologies based on the evaluation of decisions in reducing the cost of finished products, minimizing raw material losses, increasing the yield of finished products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/44362
DOI: 10.36074/24.07.2020.v2.02
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій співробітників кафедри екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Isaienko.pdf574.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.