Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Назва: Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду
Інші назви: Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand
Автори: Ткачук, Леоніла Миколаївна
Tkachuk, Leonila
Примак, Тетяна
Ключові слова: національна кухня
еногастрономічний туризм
туристичний попит
enogastronomic tourism
national cuisine
tourist demand
Дата публікації: 2015
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду.
The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Розташовується у зібраннях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ткачук Примак ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ.pdf295.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.