Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Название: Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду
Другие названия: Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand
Авторы: Ткачук, Леоніла Миколаївна
Tkachuk, Leonila
Примак, Тетяна
Ключевые слова: національна кухня
еногастрономічний туризм
туристичний попит
enogastronomic tourism
national cuisine
tourist demand
Дата публикации: 2015
Издательство: Національний університет харчових технологій
Библиографическое описание: Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду.
The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
Располагается в коллекциях:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ткачук Примак ЕНОГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ.pdf295.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.