Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43037
Title: Рекомендації викладачам з формування ІПКК майбутніх бакалаврів з авіоніки в умовах професійної підготовки студентів
Authors: Глушаниця, Наталія Вікторівна
Коломієць, Ірина Вікторівна
Keywords: авіаційна галузь
авіоніка
комунікативна компетенція
іншомовна компетентність
іншомовна комунікативна компетентність
Issue Date: May-2019
Publisher: Талком, Київ
Citation: Глушаниця Н.В., Коломієць І.В. Рекомендації викладачам з формування ІПКК майбутніх бакалаврів з авіоніки в умовах професійної підготовки студентів // Національна ідентичність в мові і культурі: збірник наукових праць / за заг. ред. А.Г. Гудманяна, О.Г. Шостак. - К.:Талком, 2019. – С. 221-223
Abstract: У сучасних умовах конкурентоздатність спеціаліста авіаційної сфери на ринку праці залежить від його здатності оволодівати новими технологіями, легко адаптуватись до змінних умов праці, професійно орієнтуватись в інформаційних потоках та користуватись іноземною мовою у фаховому спілкуванні. Існує гостра необхідність у нових кадрах, здатних компетентно, відповідально та якісно виконувати свої функціональні обов’язки. Гострою залишається проблема пошуку оптимальних шляхів підвищення професіоналізму фахівців авіаційної галузі до рівня, який відповідав би підвищеним вимогам сьогодення. Професійна діяльність авіатехніка - фахівця з авіоніки є надзвичайно важливою, оскільки від його відповідального ставлення до своїх обов’язків залежить можливість підтримання льотної придатності повітряного судна, безпека польотів та їх регулярність. Для успішного виконання цих функцій йому необхідно постійно працювати над підвищенням професійних знань та умінь з метою формування фахової компетентності.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43037
ISBN: 978-617-7685-68-4
Appears in Collections:Національна ідентичність в мові і культурі. XII Міжнародна конференція

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Глушаниця19.pdf927.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.