Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42902
Title: Основні напрями удосконалення банківського законодавства України з метою імплементації Основних принципів ефективного банківського нагляду
Authors: Савчук, Сергій Станіславович
Keywords: банківське законодавство України
Базельський комітет з банківського нагляду
Issue Date: 2017
Citation: Савчук С.С. Основні напрями удосконалення банківського законодавства України з метою імплементації Основних принципів ефективного банківського нагляду // Бюлетень Міністерства юстиції України. – 2017. – № 05 (Травень). – С. 46-51.
Series/Report no.: Бюлетень Міністерства юстиції України;2017. – № 05 (Травень)
Abstract: В статті розглядається зміст основного міжнародно-правового стандарту, присвяченого питанням банківського регулювання та нагляду, – Основних принципів ефективного банківського нагляду Базельського комітету з банківського нагляду, а також визначаються положення, які на даний час не імплементовані в банківське законодавство України, та надаються пропозиції з удосконалення банківського законодавства України для забезпечення їх імплементації. В результаті дослідження визначено дванадцять основних напрямків удосконалення банківського законодавства України з метою забезпечення імплементації Основних принципів ефективного банківського нагляду.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42902
ISSN: 2312-1831
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри міжнародного права



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.