Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42081
Title: До питання про критерії розмежування трудового договору та договору про надання послуг в контексті новел проектного законодавтва України
Authors: Вишновецька, С.В.
Вишновецький, В.М.
Keywords: трудовий договір
договір про надання послуг
законодавство
проектне законодавство
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний унівеситет
Citation: Вишновецька С.В., Вишновецький В.М. До питання про критерії розмежування трудового договору та договору про надання послуг в контексті новел проектного законодавтва України. // Збірник матеріалів Х Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства»
Abstract: У частині 3 ст. 12 проекту Закону «Про працю» [1] працівник визначений як фізична особа, яка виконує оплачувану роботу або надає оплачувані послуги на користь (в інтересах) іншої особи (роботодавця). Зважаючи на це, необхідно знову звернутися до критеріїв розмежування трудового договору і цивільно-правового договору про надання послуг, що є важливим для визначення правової природи відносин між сторонами.
Description: У частині 3 ст. 12 проекту Закону «Про працю» [1] працівник визначений як фізична особа, яка виконує оплачувану роботу або надає оплачувані послуги на користь (в інтересах) іншої особи (роботодавця). Зважаючи на це, необхідно знову звернутися до критеріїв розмежування трудового договору і цивільно-правового договору про надання послуг, що є важливим для визначення правової природи відносин між сторонами.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42081
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри цивільного права і процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.