Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубинська, Наталія Сергіївна-
dc.date.accessioned2020-03-22T20:19:55Z-
dc.date.available2020-03-22T20:19:55Z-
dc.date.issued2020-02-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829-
dc.descriptionРобота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Гаркава Катерина Григорівнаuk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження — препарат на основі Saccharomyces cerevisiae у формі капсул. Об’єкт дослідження — капсульні форми препарату Міцерол. Мета роботи — покращити виробництво препарату Міцерол завдяки удосконаленню капсули. Актуальність даної теми зумовлена необхідністю створення фармацевтичних препаратів для лікування розладів шлунку та підтримання нормальної мікрофлори кишковика, а саме препаратів, які б розчинялись насамперед у кишковику, зберігачи бажану активнісь ферментів. Широкі можливості призначення лікарських препаратів у формі капсул зумовили збільшення їх виробництва і споживання. Так, за кордоном серед дозованих лікарських препаратів промислового виробництва препарати в капсулах займають 3-тє місце після таблеток і ампулованих розчинів. В Україні номенклатура капсульованих препаратів знаходиться на стадії розвитку, розширюючись з кожним роком, і кишковорозчинні капсули зарекомендували себе як кращу альтернативу звичайній твердій капсулі. Вплив препарату Міцерол на організм людини значно покращиться, якщо замінити звичайну желатинову капсулу на кишковорозчинну.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectSaccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.subjectпрепарат Міцеролuk_UA
dc.subjectкапсулаuk_UA
dc.subjectнормальна мікрофлора кишковикаuk_UA
dc.subjectлікарський препаратuk_UA
dc.subjectкишковорозчинна капсулаuk_UA
dc.subjectжелатинова капсулаuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробницва Міцілоруuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162з_Дубинська.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.