Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
Назва: Удосконалення технології виробницва Міцілору
Автори: Дубинська, Наталія Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
Saccharomyces cerevisiae
препарат Міцерол
капсула
нормальна мікрофлора кишковика
лікарський препарат
кишковорозчинна капсула
желатинова капсула
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Предмет дослідження — препарат на основі Saccharomyces cerevisiae у формі капсул. Об’єкт дослідження — капсульні форми препарату Міцерол. Мета роботи — покращити виробництво препарату Міцерол завдяки удосконаленню капсули. Актуальність даної теми зумовлена необхідністю створення фармацевтичних препаратів для лікування розладів шлунку та підтримання нормальної мікрофлори кишковика, а саме препаратів, які б розчинялись насамперед у кишковику, зберігачи бажану активнісь ферментів. Широкі можливості призначення лікарських препаратів у формі капсул зумовили збільшення їх виробництва і споживання. Так, за кордоном серед дозованих лікарських препаратів промислового виробництва препарати в капсулах займають 3-тє місце після таблеток і ампулованих розчинів. В Україні номенклатура капсульованих препаратів знаходиться на стадії розвитку, розширюючись з кожним роком, і кишковорозчинні капсули зарекомендували себе як кращу альтернативу звичайній твердій капсулі. Вплив препарату Міцерол на організм людини значно покращиться, якщо замінити звичайну желатинову капсулу на кишковорозчинну.
Опис: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Гаркава Катерина Григорівна
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2020_162з_Дубинська.pdf1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.