Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
Title: Удосконалення технології виробницва Міцілору
Authors: Дубинська, Наталія Сергіївна
Keywords: дипломна робота
Saccharomyces cerevisiae
препарат Міцерол
капсула
нормальна мікрофлора кишковика
лікарський препарат
кишковорозчинна капсула
желатинова капсула
Issue Date: Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Предмет дослідження — препарат на основі Saccharomyces cerevisiae у формі капсул. Об’єкт дослідження — капсульні форми препарату Міцерол. Мета роботи — покращити виробництво препарату Міцерол завдяки удосконаленню капсули. Актуальність даної теми зумовлена необхідністю створення фармацевтичних препаратів для лікування розладів шлунку та підтримання нормальної мікрофлори кишковика, а саме препаратів, які б розчинялись насамперед у кишковику, зберігачи бажану активнісь ферментів. Широкі можливості призначення лікарських препаратів у формі капсул зумовили збільшення їх виробництва і споживання. Так, за кордоном серед дозованих лікарських препаратів промислового виробництва препарати в капсулах займають 3-тє місце після таблеток і ампулованих розчинів. В Україні номенклатура капсульованих препаратів знаходиться на стадії розвитку, розширюючись з кожним роком, і кишковорозчинні капсули зарекомендували себе як кращу альтернативу звичайній твердій капсулі. Вплив препарату Міцерол на організм людини значно покращиться, якщо замінити звичайну желатинову капсулу на кишковорозчинну.
Description: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Гаркава Катерина Григорівна
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162з_Дубинська.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.