Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41817
Title: Міжнародне економічне співробітництво України в розвитку «зеленої економіки»
Authors: Овчаренко, Катерина Юріївна
Keywords: дипломна робота
зелена економіка
сталий розвиток
міжнародне економічне співробітництво
Issue Date: Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Овчаренко К.ЮЮ. Міжнародне економічне співробітництво України в розвитку «зеленої економіки». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 140 с.
Abstract: «Зелена економіка» грунтується на принципах інноваційності, безпеки для людини та природи, раціонального та заощадливого ставлення до обмежених природних ресурсів, є найбільш прийнятною для країн, що ставлять за мету перехід до сталого розвитку, піклуються про якість життя та майбутні покоління. Водночас, країна не спроможна здійснити перехід до сталого розвитку та до «зеленої економіки» одноосібно – це потребує спільних зусиль якомога більшої кількості країн світу та налагодження ефективного міжнародного співробітництва. Україна прийняла та виконує стратегію сталого соціально-економічного розвитку «Україна-2020», відчуваючи разом з тим, хронічний брак ресурсів та інноваційного досвіду. Розв'язати цю проблему можливо виключно за рахунок налагодження дієвого та всебічного міжнародного економічного співробітницва у сфері сталого розвитку, зокрема, у розвитку «зеленої економіки».
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020 р.р. навчальному році" . Керівник проекту: професор, д.н. держ.упр. Біла Світлана Олексіївна
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41817
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2020_292_Овчаренко_КЮ.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.