Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШокота, Володимир Сергійович-
dc.date.accessioned2020-03-20T12:51:42Z-
dc.date.available2020-03-20T12:51:42Z-
dc.date.issued2020-02-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41780-
dc.descriptionРобота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Гаркава Катерина Григорівнаuk_UA
dc.description.abstractМета роботи. Проаналізувати як полинь та її корисні речовини залежать від місця зростання, охарактеризувати їхню корисну дію. Завдання. Для досягнення поставленої в роботі мети необхідно вирішити наступні завдання: - Охарактеризувати рослину алое, дослідити умови вирощування, розмноження, заготовлення серовини, способи зберігання. - Визначити хімічний склад даної рослини. - Охарактеризувати структуру полині і її унікальні властивості. - Обгрунтувати як ті чи інші кліматичні зони впливають на ріст полині та кількість і якість поживних речовин в ній. - Розібратись як діе полинь. - Зробити висновки. Об'єкт дослідження – залежність вирощування полині від агрокліматичних впливів. Предмет дослідження –полинь звичайна. Методи дослідження – аналіз літературних даних.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectмінімальна інгібіторна концентраціяuk_UA
dc.subjectтехнічні умовиuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectArtemisia vulgarisuk_UA
dc.subjectполинь звичайнаuk_UA
dc.titleБіологічно активні речовини полині звичайної (Artemisia vulgaris) в залежності від містя зростанняuk_UA
dc.typeWorking Paperuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162_Шокота_В.C..pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.