Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41685
Title: Суспільна небезпека торгівлі людьми
Authors: Лихова, С.Я.
Гопкало, І.І.
Анісарович, М.Ю.
Keywords: суспільна небезпека
торгівля людьми
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лихова С.Я., Анісарович М.Ю., Гопкало І.І.Суспільна небезпека торгівлі людьми.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: У Кримінальному кодексі України (далі КК України), зокрема, у статті 149, передбачена кримінальна відповідальність за такий злочин, як торгівля людьми. Згідно з Палермською Конвенцією ООН і Протоколом до неї, прийнятими в листопаді 2000 року, торгівля людьми є одним із найбільш небезпечних кримінальних карних діянь. Хоча сьогодні немає точних підрахунків, із різних джерел випливає, що у світі жертвами торгівлі людьми щорічно стає від двох з половиною до чотирьох мільйонів осіб. За різними підрахунками щорічний прибуток, отриманий злочинцями від торгівлі людьми, вимірюється мільярдами доларів США.
Description: У Кримінальному кодексі України (далі КК України), зокрема, у статті 149, передбачена кримінальна відповідальність за такий злочин, як торгівля людьми. Згідно з Палермською Конвенцією ООН і Протоколом до неї, прийнятими в листопаді 2000 року, торгівля людьми є одним із найбільш небезпечних кримінальних карних діянь. Хоча сьогодні немає точних підрахунків, із різних джерел випливає, що у світі жертвами торгівлі людьми щорічно стає від двох з половиною до чотирьох мільйонів осіб. За різними підрахунками щорічний прибуток, отриманий злочинцями від торгівлі людьми, вимірюється мільярдами доларів США.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41685
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.