Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41679
Title: Доцільність застосування умовно-дострокового звільнення до осіб, засуджених до довічного позбавлення волі
Authors: Коломієць, Н.В.
Keywords: умовно-дострокове звільнення
довічне позбавлення волі
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Коломієць Н.В. Доцільність застосування умовно-дострокового звільнення до осіб, засуджених до довічного позбавлення волі.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: Довічне позбавлення волі - один із видів кримінального покарання, найвища міра покарання в нашій державі, що в свій час замінила собою смертну кару. Полягає у тому, що особа яка вчинила злочин позбавляється волі на строк від набрання вироком суду законної сили до біологічної смерті засудженого. Заміна такого виду покарання, як смертна кара на довічне позбавлення волі безпосередньо пов’язана зі шляхом України в бік реформації, вдосконалення та гуманізації законодавства.
Description: Довічне позбавлення волі - один із видів кримінального покарання, найвища міра покарання в нашій державі, що в свій час замінила собою смертну кару. Полягає у тому, що особа яка вчинила злочин позбавляється волі на строк від набрання вироком суду законної сили до біологічної смерті засудженого. Заміна такого виду покарання, як смертна кара на довічне позбавлення волі безпосередньо пов’язана зі шляхом України в бік реформації, вдосконалення та гуманізації законодавства.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41679
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.