Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41672
Title: Шляхи удосконалення інституту прокуратури в Україні на основі європейського досвіду
Authors: Григоренко, А.О.
Keywords: прокуратура
вдосконалення
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Григоренко А.О. Шляхи удосконалення інституту прокуратури в Україні на основі європейського досвіду. Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: Окремі науковці, зокрема В. Кампо, зазначають, що належне функціонування інститутів демократії означає повноцінне виконання ними конституційних функцій і завдань. Це стосується й конституційного інституту прокуратури, який займає важливе місце в системі правосуддя, зокрема, з огляду на виконання значущих завдань щодо охорони фундаментальних конституційних цінностей – гідності та прав людини, верховенства права і конституцної демократії у процесі здійснення органми прокуратури своїх функцій.
Description: Окремі науковці, зокрема В. Кампо, зазначають, що належне функціонування інститутів демократії означає повноцінне виконання ними конституційних функцій і завдань. Це стосується й конституційного інституту прокуратури, який займає важливе місце в системі правосуддя, зокрема, з огляду на виконання значущих завдань щодо охорони фундаментальних конституційних цінностей – гідності та прав людини, верховенства права і конституцної демократії у процесі здійснення органми прокуратури своїх функцій.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41672
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.