Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41663
Title: Боротьба з тероризмом та дотримання прав людини
Authors: Третьяков, Д.
Keywords: тероризм
права людини
Issue Date: 28-Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Третьяков Д. Боротьба з тероризмом та дотримання прав людини. Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
Abstract: Європейська Конвенція з прав людини гарантує кожному право на життя та захист від нелюдського поводження, що тягне за собою зобов’язання держав захищати усіх, хто находиться під їхньою юрисдикцією, від насильства, в тому числі від насильства з боку третіх осіб. Відповідно боротьба з тероризмом є складовою зобов’язань держави як із забезпечення безпеки громадян, так і з захисту демократичних цінностей. З іншого боку Конвенція гарантує дотримання прав кожному, і особи, що підозрюються чи засуджені за терористичну діяльність не є виключенням.
Description: Європейська Конвенція з прав людини гарантує кожному право на життя та захист від нелюдського поводження, що тягне за собою зобов’язання держав захищати усіх, хто находиться під їхньою юрисдикцією, від насильства, в тому числі від насильства з боку третіх осіб. Відповідно боротьба з тероризмом є складовою зобов’язань держави як із забезпечення безпеки громадян, так і з захисту демократичних цінностей. З іншого боку Конвенція гарантує дотримання прав кожному, і особи, що підозрюються чи засуджені за терористичну діяльність не є виключенням.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41663
Appears in Collections:Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції ( м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.