Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41057
Title: Навчально-методичний комплекс з дисципліни “Фінансовий облік І” спеціальність 071
Authors: Бондаренко, Ольга Михайлівна
Keywords: основні засоби
запаси
грошові кошти
Issue Date: 2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Метою викладання дисципліни є надання студентам знань та вмінь з фінансового обліку активів підприємства та операцій з ними. Завданнями вивчення навчальної дисципліни є: організація обліку з використанням обчислювальної техніки; вибір раціональної форми ведення бухгалтерського обліку активів підприємства, виходячи з особливостей його фінансово-господарської діяльності; застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов’язань і господарських операцій підприємств і організацій, який визначає методологію обліку у всіх сферах фінансово-економічної діяльності підприємства і який є основою складання робочого плану рахунків підприємства; ведення облікових документів та регістрів фінансового обліку згідно вимог чинного законодавства; організація аналітичного обліку активів та внутрішнього контролю на підприємстві; організація проведення інвентаризації основних засобів, нематеріальних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів і документів та розрахунків на підприємстві; визначення основної продукції (основних робіт, послуг) підприємства, а також супутніх видів продукції (робіт, послуг); облік витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) та вибір системи калькулювання її собівартості; забезпечення майбутніх витрат та платежів тощо;
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41057
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01_НП_Фінансовий облік І-2.1.20.pdfНавчальна програма77.51 kBAdobe PDFView/Open
02_РНП_Фінансовий облік І-2.1.20.pdfРобоча навчальна програма215.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.