Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40768
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМєдвєдєва, Наталя Анатоліївна-
dc.contributor.authorРадько, Олег Віталійович-
dc.contributor.authorРегульський, Михайло Миколайович-
dc.contributor.authorБлизнюк, Олена Дмитрівна-
dc.date.accessioned2019-12-13T07:28:27Z-
dc.date.available2019-12-13T07:28:27Z-
dc.date.issued2013-09-
dc.identifier.citationСтандартизація і сертифікація продукції та послуг : навч. посіб. / Н. А. Мєдвєдєва, О. В. Радько, О. Д. Близнюк, М. М. Регульський. — К. : НАУ, 2013. — 400 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-598-836-6-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/40768-
dc.description.abstractУ навчальному посібнику викладено сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку стандартизації й сертифікації, теоретичні основи, порядок та процедури проведення робіт зі стандартизації та сертифікації продукції і послуг. Велику увагу приділено напрямам розвитку системи технічного регулювання України щодо організації процесів стандартизації та оцінювання відповідності, зокрема впровадження міжнародних нормативних документів та технічних регламентів об’єктів технічного регулювання та застосування методів і моделей оцінки ризиків продукції та управління ризиками в системах нормативного регулювання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectрегламентuk_UA
dc.subjectакредитаціяuk_UA
dc.subjectвипробуванняuk_UA
dc.titleСтандартизація і сертифікація продукції та послугuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.subject.lbcУ 291.823.2я7-
dc.subject.udc00685 (0026Х075.8)-
dc.speciality152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»uk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри прикладної механіки та інженерії матеріалів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Станд_серт_прод_послуг_посібник.pdfНавчальний посібник5.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.