Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39274
Title: Правовий статус припинення суб'єктів господарювання
Authors: Майка, К.О.
Keywords: суб'єкт господарювання
припинення
господарська діяльність
Issue Date: Jun-2019
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Майка К. О. Правовий статус припинення суб'єктів господарювання / К. О. Майка. // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції до Дня науки "Молодіжний науковий юридичний форум". – 2019. – С. 210–212.
Abstract: Діяльність різноманітних суб’єктів господарювання потребує належного правового регулювання. Ця регламентація включає в себе порядок утворення та державної реєстрації суб’єктів господарювання, умови здійснення підприємницької діяльності та взаємодію з іншими владними структурами і суб’єктами господарювання, а також процедуру припинення суб’єктів господарської діяльності. Саме процес припинення суб’єктів господарювання на практиці супроводжується рядом питань, що нерідко затягують його у часі та створюють цілу низку завдань для підприємства, що припиняється, без вирішення яких ця процедура неможлива.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39274
Appears in Collections:Наукові роботи студентів кафедри господарського, повітряного та космічного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Майка К.О..pdfМайка К. О. Правовий статус припинення суб'єктів господарювання / К. О. Майка. // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції до Дня науки "Молодіжний науковий юридичний форум". – 2019. – С. 210–212.259.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.